În zilele de 17 și 18 octombrie Ansamblul ,,Burnasul” a fost invitat de Centrul Cultural ,,Reduta” al Consiliului Județean Brașov să  susțină un recital pe scena Festivalului Național de Obiceiuri Tradiționale ,,Cununa”, ediția a V a.

Alături de alte cinci ansambluri folclorice, în cadrul festivalului, Ansamblul ,,Burnasul” a prezentat  obiceiul de nuntă specific zonei Vlașca-Teleorman.

Deși organizarea și desfășurarea în acest an a festivalului a constituit o provocare atât pentru organizatori cât și pentru artiștii participanți din cauza restricțiilor generate de actuala criză sanitară, spectacolul a fost unul de calitate și s-a bucurat de aprecierea publicului.

Programul prezentat de Ansamblul ,,Burnasul” a condus spectatorii prezenți în atmosfera veselă a nunților de  altadată  din satele teleormănene.

,,Împodobitul bradului”, ,,bărbieritul mirelui”, ,,gătitul miresei” au fost câteva din momentele puse în scenă de către artiștii ansamblului.

Aducem mulțumiri Centrului Cultural ,,Reduta” al Consiliului Judetean Brașov pentru invitația de a participa la acest minunat festival și pentru efortul depus în organizarea unei manifestări culturale care aduce în lumina scenei obiceiuri și tradiții din toate colțurile țării.

Imagini de la eveniment

DSC_2850 DSC_2854 DSC_2859 DSC_2901 DSC_2935

Festivalului Național de Obiceiuri Tradiționale ,,Cununa”, ediția a V a