foto-ansambluLa invitaţia Centrului Cultural ,,Reduta’’ al Consiliului Judeţean Brașov, Ansamblul de cântece şi dansuri  ,,Burnasul’’din cadrul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman  va fi prezent, în zilele de 6 și 7 iulie,  la Festivalul internațional de folclor ,,Garofița Pietrei Craiului’’.

Aflat la cea de a 13-a ediție, festivalul reunește ansambluri folclorice din Serbia, Croația, Polonia și România. Pe scena festivalului  vor urca de asemenea și ansambluri ale comunităților de maghiari și sași din Brașov. Consecvent misunii sale de a conserva și promova scenic folclorul autentic din Teleorman, Ansamblul ,,Burnasul ’’ va participa alături de celelalte ansambluri la parada portului popular în Centrul vechi al Brașovului și va susține un recital, în seara zilei de 7 iulie, pe scena amplasată în Piața Sfatului din vechea cetate a Brașovului.

Așadar, după ce au încântat publicul iubitor de folclor tradițional din Iași și București, artiștii Ansamblului ,,Burnasul ’’vor face să răsune cântecele și dansurile vechi ale teleormănenilor și în Ardeal, la poalele Tâmpei.

Festivalul internațional de folclor ,,Garofița Pietrei Craiului’’