Festivalul-concurs naţional de muzicã uşoarã’’Alexandria Pop Fest” se va desfasura in zilele de 24-26 mai 2016 la Alexandria.

Festivalul este organizat de: Consiliul Judeţean Teleorman prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale  Teleorman si  Primăria Municipiului Alexandria.

Din juriul ediţiei din acest an vor face parte compozitori, textieri, muzicologi :Titus Andrei, Viorel Gavrilă, Dan Dimitriu, Carmen Aldea Vlad si Marius Chină.

 • Spectacolul-concurs se va desfasura în ziua de 25 mai, orele 20.00, pe platoul din faţa Casei de Cultură, în recital : Lora
 • Spectacolul de gală se va desfasura pe platoul din faţa Casei de Cultură,în ziua de 26 mai  orele 20.00 .Vor susţine  recitaluri Puya&Ester&Vescan&Anastasia si Trupa FreeStay
 • Prezinta Kamara
 • Acompaniamentul orchestral v fi asigurat de Dan Dimitriu Band.

La  cea de-a  47 editie a Festivalului-concurs de muzica usoara ’’Alexandria Pop Fest ’’ s-au înscris un număr de 33 de concurenti .În urma preselectiei au fost selectati 15 concurenti reprezentând judeţele: Argeş, Călărăşi, Dolj, Olt, Teleorman, Vilcea,Vrancea, Vaslui si municipiul Bucureşti.

 1. Anda Mareş-Teleorman
 2. Adriana Gavrila-Călăraşi
 3. Ana Maria Rosculete-Craiova, Dolj
 4. Octavian Brosteanu-Alexandria,Teleorman
 5. Ioana Catanoiu- Vâlcea
 6. Cezar Guna-Alexandria, Teleorman
 7. Ioana Liţă-Bucuresti
 8. Maria Lorena Muntenaş-Focşani,Vrancea
 9. Ana Bianca Tache-Bucuresti
 10. Stefania Vorovenci-Mioveni, Argeş
 11. Miruna Diaconescu-Barlad, Vaslui
 12. Iulian Selea-Pitesti,Argeş
 13. Diana Chelaru –Barlad, Vaslui
 14. Alin Marian Buşu-Slatina, Olt
 15. Eliza Chifu-Bucuresti
Festivalul concurs – naţional de muzică uşoară românească ,,Alexandria Pop Fest” editia a 47-a
Etichete: